Zamieszczone przez Sznurek
rozrząd skoda octavia 1.9 105KM bxe
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marcwZbliżam się do wymiany rozrządu przy znikomym przebiegu 28000km i 5,5 roku
[ Dodano: Wto 23 Gru, 14 21:21 ]
Zamieszczone przez SznurekTak wymień też pompę wody nie ma sensu zaoszczędzać 130pln bo jak zacznie Ci cieknąć to wtedy trzeba będzie znowu rozpinać rozrząd i niepotrzebne koszta robocizny. Montowałem kilka szt. SKF i jak na razie o.k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez buldogggJak cię stać to moim zdaniem wymienić wszystko na ponowne ori
z jednej storny 5 lat i 28 kkm nie stanowi problemu, z drugiej....no właśnie..... :szeroki_usmiech
osobiście wchodząc z założenia "jak dbasz tak masz" - choć nie zawsze pokrywa się to z prawdą - zakładam scenariusz pesymistyczny i wymieniam wg minimum jednego z kryteriumejmen
>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
Proszę powiedzcie mi jaka jest sensowna odpowiedź na pytanie kiedy robić rozrząd 1.9 tdi bxe przebieg na dzień dzisiejszy to 62 tys km. W serwisie twierdzą że po 5 latach powinienem to zrobić. Jak uważacie kiedy tak na prawdę powinienem sie tym zainteresować autko jest z 2010 roku z czerwca.Pozdrowionka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez willProszę powiedzcie mi jaka jest sensowna odpowiedź na pytanie kiedy robić rozrząd 1.9 tdi bxe przebieg na dzień dzisiejszy to 62 tys km. W serwisie twierdzą że po 5 latach powinienem to zrobić. Jak uważacie kiedy tak na prawdę powinienem sie tym zainteresować autko jest z 2010 roku z czerwca.Pozdrowionka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aronusDla mnie odpowiedź jest prosta powinieneś zrobić rozrząd po 5 latach niezależnie od małego przebiegu auta. Po prostu guma paska się starzeje i dlatego zalecane są wymiany co 5 lat.
Komentarz
-
Komentarz